Live a good, honorable life. Then when you get older and think back, you’ll get to enjoy it a second time.

Sahabat Perjuangan Ku

Tuesday, April 17, 2012

DSA 2012 (16-19 April 2012)






Deftech AV8.Terbaik laaaaa

DSA 2012 yang terbaik dan Membakar

Pameran Pertahanan Asia DSA ke 13 2012 sedang hangat berlangsung di PWTC. Pelbagai senjata dan kenderaan pertahanan baru dipamerkan pada DSA kali ini. ada Demo GGK lagi masa pembukaan Pameran terbabit. Nasib baik DSA kali ini tidak memaparkan Model baru AV8 heheheh x ada laa terbakar orang cakap. Memang nak rasa tikam je badan ini sebab tidak dapat balik nak hadiri pameran ini. Mungkin lain kali. Disini adalah sebahagian gambar yang disumbangkan oleh rakan2 dalam forum Panggilan Pertiwi.

Sunday, April 15, 2012

A400M berada di TUDM Subang Air Base







World Tour 2012 Airbus Military A400M (15 - 17/4/2012)

Hari ini, pesawat pengangkut Airbus Military A400M selamat mendarat di TUDM Subang Airbase dalam tour nya ke seluruh dunia. Pesawat ini akan berada di Subang sehingga 17/4/2012 ni. Pesawat ini adalah Pesawat Pengangkut Baru TUDM yang mungkin diperolehi pada tahun 2015. Bangga beb, Pesawat Pengangkut Generasi baru sama taraf ngan USAF C17 berada dalam Perkhidmatan TUDM..lagi bengang laaa Jiran yg dekat tu.. hehehehe.. Rasa megah dan bangga melihat Bendera Jalur Gemilang dikibarkan dari Pesawat berkenaan.

Terima Kasih Semua !!!!


Woooow hari ni blog aku dah cecah dekat 10,000 viewer ye dari 68 negara di serata dunia ya heheheh...ok laaa bagi aku yang amatur dalam blog ni. Kalau aku buat blog politik confrim hit sampai 100,000 ni hahaha....aku malas nak buat blog pengetahuan militari sebab dah banyak blog2 mcm tu so aku rasa blog aku mengenai hobi kumpul model ini rasa amat sedikit dalam Malaysia dan boleh laa berkongsi2 dengan sahabat di alam maya ni.... thank You semua ya...hahahahahahahah

Syark Military Personal - The Action Diorama












The military Diorama with 1/6 Action Figure

Today is Sunday but I'm so bored stand alone in Kuching far away from my wife. So I have time today to updated my blog with some diorama figure with my new military action figure. So boring today hahahahahahaha.

Tuesday, April 10, 2012

Syark Military Personal - Kitbash Navy Seal Team 10















Syark Military Personal - Kitbash Navy Seal Team 10

The figure that I bought from my friend. This figure is almost 90% same with my Playhouse Navy Seal Team 10. So now, I already the pair of Navy Seal Team 10. It make me very satisfied with myself 100% because I can do some diorama with this pair heheheheheh.

Syark Military Personal - Very Hot USMC Rifleman














Syark Military Personal - Very Hot USMC Rifleman

My new Military figure based on USMC Marpat Gear Rifleman that served in Afghanistan. Well the kit more complicated and not too friendly to new modeler like me to ensure the gear and equipment attached very well on that figure but what we can do right. Just do it because the money already fly away far from my wallet hehehehhe. Yes I'm very happy to have one of USMC Military Figure :D


Wednesday, April 4, 2012

Syark Military Personal - Playhouse Navy Seal Team 10















1/6 Playhouse Navy Seal Team 10

The New Military Figure for My collection. Playhouse Navy Seal Team 10, SEAL Team 10 was one of many units operating under the Navy SEAL group. The U.S. Navy's Sea, Air, and Land (SEAL) forces are the elite special operations forces (or Special Forces) of the United States Navy. They are commonly utilized in unconventional warfare, foreign internal defense, direct action, counter-terrorism, and special reconnaissance operations. At least two squads of the team are known, Alpha and Bravo Team.

Gear and Equipment Navy Seal Team 10

  • Navy sealized "2586A customed"chest rig w/2 style shoulder strap(coyote tan)
  • Hugger soft side plate carrier w/sapi side plate carrier adapter(desert tan)*2
  • Light stick panel(blk)
  • Armour plates*2
  • Combat shirt w/bdu pants(3c desert)
  • Counter weight pouch(od)
  • "Bravo"type skull face scarf
  • 2616A magazine dump pouch(od)
  • 9017A mbitr radio pouch (coyote)
  • 6074A battery nvg pouch
  • Small general purpose pouch (coyote)
  • Single smoke grenade pouch (coyote)
  • Ua tactical wristband(blk)
  • B9 fancy stitchen belt(rust)
  • 6099B molle thigh mount platform(coyote)
  • 9006A m60 ammo pouch(coyote)
  • Mlcs pistol mag pouch(coyote)
  • Mcguire 3-point padded suspenders (blk)
  • Mcguire belt pad (blk)
  • Mcguire quick release belt(blk)
  • Hawg hydration pack w/tube (3-c desert)
  • 2367E retention lanyard (od)
  • Leather knife sheath (blk)
  • Multi-tool w/sheath (blk)
  • Underpants(white)
  • Seals low- profile cap (blk)
  • [13] reversible id patch
  • [star] patch
  • [spartan] patch
  • [U hurricane] patch
  • [Never forget] patch
  • Us flag patch(tan)
  • Ir tab*2
  • Headsculpt "scoti"
  • 3 style of factory pilot glove hands (tan)
  • Mich 2000 helmet w/head-loc retention system h-nape(tan) + nvd-nod interface 3-hole shroud
  • Titanium advanced tactical helmet mount(blk)
  • Titanium advanced helmet mount assembly(blk)
  • An/pvs-15 night vision binocular (blk)
  • Land operation goggle (tan)
  • Foretrex gps
  • Rb knee pads (blk)
  • 1-pair sawtooth boots
  • Sordin headset system w/ universal ptt
  • Mbitr radio w/whip antenna
  • Military emergency tourniquet
  • Tri-fold restraints plasticuffs(blk)*4
  • Recon tanto knife(blk)
  • Light sticks(pink*2 /white*2 /green*1)
  • MK141 mod 0 flash bang grenade*2
  • M18 smoke grenade(green)
  • M127 parachute signal flare
  • Vip strobe light(tan)
  • D locking carabiner
  • Tact-pen(silver)
  • Translation & reference card
  • M4 magazine*11 new
  • 6004 holster(blk)
  • MK24 (sig 226) pistol w/lanyard
  • MK24 (sig 226) pistol magazine*2